Träna med din hund

Vi kan aldrig lära oss för mycket om skillnader mellan hur hundar och vi människor ser på saker. Att leka är ofta träning för hundar, så passa därför på att leka mer. Träning behöver inte alltid betyda samma sak för oss som för hunden.

Skämma bort med lek.

Innan vi tappar intresset vid ordet träning, så ändrar vi ordet till lek. Att kasta boll och att hitta på olika lekar är också träning, genom att dina hund får använda alla sinnen.

Här kan du hitta lekar som passar både dig och hunden. Stanna upp på eftermiddagspromenaden och passa på att lek en stund.

Bra för hälsan.

Både människor och djur kan lida av dålig kondition, men tillsammans kan vi göra den bättre. Enligt många artiklar ger hunden oss människor en bättre psykisk och fysisk hälsa. Vi kommer ut mer och den ger oss ett leende på läpparna. Här finns det lite mer information om hur hundar påverkar vår hälsa.

Därför är det viktigt att tacka våra älskade fyrbenta lite extra, det ger oss så mycket. Skämma bort lite lagom är för dom riktig lyx, de lilla extra betyder massor för dom som inte kräver något. Det finns mängder med bra tips på nätet, Skäm bort din hund med en alldeles egen prenumerationsbox.