Det bästa för din hund

Att hunden är vår allra bästa vän det vet vi och vi gör vad som står i vår makt att hunden ska få det så bra som det bara går. Vi vill alltid det bästa för vår fyrbente vän. Hunden förlitar sig på att vi ska ta hand om dom och om man skaffat sig hund som husdjur så får man skapa en tryggt och bra liv för hunden.

Bästa hundfodret

Förutom att vi ser till så att vår hund har tak över huvudet så gäller det att ge den mat. Hundfoder är det bästa som du kan ge din hund då alla näringsämnen och det som en hund behöver finns däri. Så klart så ska man kolla upp vad det är för foder som man väljer. Med ett bra foder så mår våra hundar bra.

Bästa pälsvården

Beroende på vilken hund och ras man har så kan det skilja sig på hur pälsvården sker. Vissa hundraser kräver mer pälsvård men de flesta hundar behöver tas om hand då det gäller pälsen. Det går inte att använda vilket schampo som helst utan man ska använda sig av ett speciellt schampo för hundar. Det gäller att tidigt börja vänja hunden vid att bli duschad och schamponerad. En gång i månaden kan vara en bra regel.